El-installation: Få hjælp til dit el-arbejde

Renovering af gamle installationer og etablering af nye

Har du brug for at få foretaget en ny el-installation i dit hus, i din lejlighed eller i din virksomhed, og leder du i den forbindelse efter et lokalt el-firma, der kan hjælpe dig? Så er vi hos Limfjordens El-service ApS et oplagt valg.

Vi tilbyder både renovering og etablering af nye installationer for privatpersoner såvel som forskellige former for erhvervskunder, og da vi i særlig høj grad arbejder lokalt, så kører vi ofte ud til kunder i Skive, Thy og på Mors. Har du en opgave til os i et andet omkringliggende område, hører vi dog også gerne fra dig.

Hvad koster en ny el-installation?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget en ny el-installation koster. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • ​Hvilken el-installation der er tale om
  • ​Hvor omfattende opgaven er
  • ​Hvor lang tid vi skal sætte af til opgaven
  • ​Hvad vi skal bruge af materialer

Vi varetager gerne både store og små opgaver, og uanset opgavens omfang sørger vi for, at du får en billig pris på arbejdet i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Hvis du på forhånd gerne vil vide, hvor meget lige netop din opgave kommer til at koste dig, så kontakt os allerede i dag med informationerne om din opgave. Så sørger vi for at udarbejde et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig.​

​Vi har hjulpet mange kunder – skal vi også hjælpe dig?

Vi har i løbet af årene hjulpet mange forskellige kunder med deres elinstallationer, og vi står selvfølgelig også gerne klar til at hjælpe lige netop dig med din el-installation, hvad enten du har behov for en renovering af en gammel installation, eller om du har behov for en helt ny installation.

Vi henvender os hovedsageligt til privatpersoner og erhvervskunder på Mors samt i Thy, Skive og omegn, og vi står klar til at besvare enhver henvendelse.

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?​

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? Ring eller skriv til os allerede i dag.


Vi ser frem til at hjælpe!

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​
​ønsker du at høre nærmere?

Limfjorden El-Service ApS

Nøråvej 5,

7970 Redsted M

CVR: 42292710

Kontaktoplysninger

Telefon: 39 39 30 59

E-mail: morseldk@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Har du brug for akuthjælp uden for vores åbningstider? Følg guiden på telefonen og vi rykker ud!

Følg med i vores hverdag på Facebook.